Šis vynas - biodinaminio ūkininkavimo produktas. Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, kurio vynmedžių amžius apie 40 metų. Lapkričio mėn. rankomis renkamos tik labai gerai sunokusios vynuogės. Visas vyno gamybos procesas vykdomas rankiniu būdu. Sveikos vynuogės 8 savaites fermentuojamos atvirose medinėse statinėse, vėliau vynas nupilamas nuo nuosėdų (vynuogės nespaudžiamos) ir nefiltruojamas.
Raudonojo aukso geltonumo spalvos, obuolių, kriaušių, geltonųjų slyvaičių, laukinių bičių medaus aromatų. Turtingas, minkštas, vaisiškas,minerališkas. Toks vynas dar vadinamas Orangewine arba Vin naturel.
Likutinis cukrus vyne -2g/l, sulfitų - 30-50 mg/l.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros