Šis vynas - ekologinio ir biodinaminio ūkio veiklos rezultatas. Vynas gaminamas iš rausvą odelę turinčios ir aromatingos vynuogių veislės Roter Veltliner ir ne aromatingų traminer klonų. Vynas fermentuotas ir 12 mėnesių brandintas molinėse talpose -amforose. Pikantiškai sutraukiantis, egzotiškas, bręstantis oranžinės spalvos baltasis vynas kvepia prinokusiomis kriaušėmis, rožėmis, apelsinų žievele, medumi, prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje vynas svarus, aksominis ir kremiškas.
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie rūkytų moliuskų, pastos su grybais/daržovėmis, daržovių lazanijos, liesesnės žuvies,rikota įdarytų cukinijų žiedų, šviežių keptų baravykų, minkštesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros