Vynas daromas iš Becksoffer vynuogynų, augančių aplink Pablo įlanką, kuri randasi į šiaurę nuo San Francisko. Nuo įlankos atsirandantys rūko brizai sukuria vėsesnį klimatą. Molio dirvožemis, sulaikantis drėgmę, vynuogių rinkimas rankomis ir rūšiavimas rankomis žemoje temperatūroje, fermentacijos vykdymas žemoje- 14° C temperatūroje bei laikymas su mielėmis tris mėnesius, tradicinę "Napa Chardonnay" išveda į šiuolaikinio - modernaus vyno gretas.
Baltųjų persikų, citrinos, obuolių, ananasų, gėlių aromatai. Burnoje vidutinio svarumo.
Vyno brandinimo potencialas 4-5 metai.
Tiekti 10-12° C prie mėsingesnės žuvies, jūros gėrybių, ant griliaus keptos baltos mėsos kepsnių, minkštųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros