Kaip taisyklė veik visi vyndario vynai, gaminami iš ant kalkakmenio auginamų Pinot-Gris vynmedžių, turi atskiro vynuogyno (angl."single vineyard") statusą (Clos Windsbuhl, clos Jebsal, Heimbourg ir Rotenberg). Dažnu atveju šis vynas gaminamas iš jaunučių (pasodintų ankstyvaisiais 1990) Pinot-Gris vynmedžių derliaus iš Clos Windsbuhl. Tačiau kartais vyndarys neapsiriboja tik Clos Windsbuhl ir naudoja kitų vynuogynų žaliavą. 2019-aisiais šiam vynui pagaminti buvo panaudotos uogos iš trijų atskirų vynuogynų - Clos Jebsal, Clos Windsbujl bei Heimbourg. Siekiant išlaikyti ne tik aukštą kokybę, bet ir stiliaus nuoseklumą vynai buvo maišomi po fermentacijos (kiekvieno vynuogyno derlius buvo fermentuojamas atskirai). Rezultatas - vyne juntamas nedidelis kiekis likutinio cukraus, todėl jis ne visai sausas, o pusiau sausas. Vyne juntamas puikus balansas, kurį įgalina gaivi ir energinga rūgštis (tai, ko galime tikėtis iš kultinių vynuogynų kaip šie). Vynas nestokoja charakterio ir kompleksiškumo, kurį įtakojo 6 mėnesiai brandinimo su mielių nuosėdomis.
Geltonai auksinės spalvos, bananų, apelsinų žiedų, imbiero, žaliosios citrinos aromatų, elegantiškos rūgšties ir vidutinio svarumo, ilgo poskonio vynas.
Patiekti 10-12°C temperatūros prie tailandietiškų ar indiškų patiekalų, kurie ruošiami su kariu, stipresnio aromato sūrių ( Munster, Epoisses), sodraus ančių kepenėlių pašteto.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros