Vynas daromas iš kelių vynuogynų derliaus. Kalkių dirvožemis, kuriame auga vynmedžiai daro struktūrizuojantį poveikį vynams. Alkoholis jaučiasi lengvesnis, saldumas - sausesnis, aromatiniai elementai tampa elegantiškesni, o vynas tampa sudėtingesnis ir ilgaamžis.
Geltonai auksinės spalvos, bananų, apelsinų žiedų, imbiero, žaliosios citrinos aromatų, elegantiškos rūgšties ir vidutinio svarumo, ilgo poskonio vynas.
Likutinis cukraus kiekis 12,1 g/l
Rūgšties kiekis 3,3 g/l
Rekomenduotina vartoti vyną 2018-2030
Tiekti 10-12 ° C prie troškintų žasų kepenėlių, laukinių paukščių patiekalų, brandesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros