Trisdešimt penkių metų vynmedžiai auga granito dirvoje, kuri vynui suteikia tvirtumą, ilgaamžiškumą ir jėgą. Tai antrasis vyndario vynas Grand Cru kategorijos.
Vyno fermentacija vyko labai ilgai -18 mėnesių.
Intensyvios geltonos spalvos vynas kvepia obuoliais, citrinos žievele, baltaisiais pipirais, kriaušėmis, bičių vašku, šlapiu granitu. Tankus, sausos ir nokios rūgšties. Ilgo citrusinių vaisių poskonio.
Likutinis cukraus kiekis- 4g/l
Rūgšties kiekis -4g/l.
Rekomenduotinas vartojimas -2021/2030 metais.
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie baltos žuvies su riebesniu padažu, krabų salotų, ryžiais įdaryto kalmaro, riebesnių minkštųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros