Vynas daromas iš atskiro Herrenweg vynuogyno, kuris auga kalkakmenio ir žvirgždo dirvožemyje.
2011 metais net 50% senų vynmedžių derliaus buvo paveiktas kilniojo puvinio, todėl fermentacija vyko tik vieną mėnesį.
Intensyviame aromate juntami ličio, apelsino žievelės, prieskonių ir vos juntamo botryčio kvapai. Burnoje vynas - saldus, tačiau puikiai subalansuotas gaivios rūgšties, aliejiškas, ryškaus skonio ir ilgo poskonio.
Likutinis cukraus kiekis - 98 g/l.
Rūgšties kiekis -3,4 g/l
Brandinimo potencialas - 65 metai.
Tiekti 8-10 °C temperatūros su foie gras, vaisiniais desertais, Munster ar mėlyno pelėsio sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros