• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Šio mėnesio asortimento naujienos

Slovakija

Magula

Magula vyninės įkūrėjas Joseph Husar 1931 metais įsigyjo žemės jau tada vyno pasaulyje žinomame Sucha nad Parnou kaimelyje, esančiame šiaurinėje Slovakijos dalyje, Karpatų kalnyne. Tradicinę šeimyninę vyndarystę sujaukė komunizmo liūnas ir tik 2001 metais tiesioginiai Joseph Husar palikuonys išdrįso atnaujinti šeimos ūkio veiklą. Ir tik nuo 2011 metų, Blaufränkisch vynuoge parentas vynas pasiekė intuziastų gomūrius. Savo išskirtinį kelią bandanti surasti šeima iš kitų išsiskyrė savo noru mokytis iš geriausių– galiausiai tai juos, kaip grupę, ir charakterizavo. Semdamiesi patirties iš tokių natūralios ir ekologinės vyndarystės guru kaip Ibor Melecsky ir Zsolt Sütö, anti-intervencionistų bei biodinamistų Claus Preisinger ir Toni Hartl, (o taip pat Ondrej Korpás, Karol Braniš, Tibor Ruman, Zoltán Tamašek) šeimos ūkis pasuko neišvengiamu biodinamikos, organikos, minimalios intervencijos keliu. Kadangi Magula vyninės vertybės yra natūralumas bei minimali interventija, dedamas tik būtiniausias ir minimalus reikalingų sulfitų (SO2) kiekis: 10 mg/l; palyginimui ES leidžiamos ir dažniausiai sutinkamos normos siekia nuo 100mg/l iki 200 mg/l.

Magula Oranžovy VLK 2018

Magula Carboniq 2019

Magula Dunaj 2016

Magula Červeny VLK 2017

Magula Veltlin 2018

Magula Baccara 2017

Magula Rizling Vlašsky 2018

 


Prancūzija, Luaros žemuma

Chateau de la Ragotiere

Dar 14 amžiuje kilnioji Loré de la Ragotière šeima įkūrė Château de la Ragotière ūkį, kūrį 1979 Įsigijo broliai Bernard, Francois, ir Michel Couillaud. Naujieji šeimininkai bekompromisiškai dirba aukštesnės kokybės ir geresnės terroir išraiškos linkme. Muscadet Sevre et Maine apeliacijoje įprasta po fermentacijos vyną dar kurį laiką laikyti su mielių nuosėdomis (sur lie) taip suteikiant jo skoniui kompleksiškumo ir tekstūros.

Domaine de la Ragotiere Cuvée Prestige Sauvignon Blanc Val de Loire IGP 2019

Chateau de la Ragotiere Les Vieilles Vignes Muscadet Sevre & Maine Sur Lie AOC 2018

Chateau de la Ragotiere Les Schistes Muscadet Sevre & Maine Sur Lie AOC 2018

 

 

Italija, Markė

Sartarelli

Sartarelli yra viena iš nedaugelio italijos vyninių, kurios fokusuojasi tik vienos vynuogės - šiuo atveju Verdicchio, vyno gamyboje. Vyndarystę pradėjusi 1972 metais, Sartarelli šeima dabar valdo 55 hektarus vynuogynų Markės regione esančioje Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico apeliacijoje. Šlaituose augančių senų vynmedžių derlius skinamas tik rankomis. Dar 1999 metais Wine Challenge čempionate Sartarelli Balciana (1999) iškovojo geriausio itališko baltojo vyno titulą. 2020 metų Decanter žurnalo Verdicchio apžvalgoje Sartarelli Verdicchio taip pat triumfavo tiek geriausio vyno (Balciana 2017, 97/100), tiek ir geriausios vertės (Classico 2018, 94/100) kategorijose.

Sartarelli Verdicchio Vino Spumante Brut

Sartarelli Tralivio Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC Superiore 2018

Sartarelli Balciana Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superiore DOC 2017

Sartarelli Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico DOC 2019

 

Danija

Copenhagen Sparkling Tea Company

Copenhagen Sparkling Tea Company įkurta 2017 metais Kopenhagoje, Danijos sostinėje. Tais pačiais metais daug nuopelnų turintis someljė--įmonės įkūrėjas Jacob Kocemba ir jo verslo partneris Sten Hansen pristatė produktus rinkoje. Iki dabar kiekviena arbatos partija yra plikoma pačių įkūrėjų. Jiems meilė savo produktui tokia pat svarbi kaip ir tikslumas jo gamyboje. Sparkling Tea (putojanti arbata) yra naujai sukurta gėrimų kategorija. Tai skandinaviškų inovacijų ir Azijos arbatos tradicijų santuoka. Rezultatas: ekologiškas, mažai, arba visai alkoholio neturintis, putojantis gėrimas, kurio gamyboje panaudojamos įvairiausios kruopščiai atrinktos arbatžolės. Tai puikiausias vyno pakaitalas ieškant idealių derinių su maistu. Šias arbatas netruko pamėgti ir aukščiausios klasės pasaulio restoranai - Geranium (***), Hof Van Cleve (***), Restuarant Gordon Ramsay (***), Alain Ducasse at Morpheus (**) ir daugybė kitų.

Copenhagen Sparkling Tea Bla - Jasmin / White tea / Darjeeling

Copenhagen Sparkling Tea Rod - Hibiscus / White tea / Black tea

Copenhagen Sparkling Tea Gron - Green tea / Lemongrass / white tea

Copenhagen Sparkling Tea Lyserod - Silver Needle / Oolong / Hibiscus

Copenhagen Sparkling Tea Vinter - Chai / Black tea / White tea

 

Prancūzija, Provansas

Chateau Saint Maur

Chateau Saint Maur Clos de Capelune Rose Cru Classe Cotes de Provence AOP 2019

Chateau Saint Maur Saint M Rose Cru Classe Cotes de Provence AOP 2019

Maur & More Rose Cotes de Provence AOP 2019

You Are Maur Rose Var IGP 2019

 

Ispanija, Riocha

Lopez de Heredia

“Turbūt nė viena vyninė pasaulyje nesilaiko savo tradicijų taip išdidžiai ir atkakliai, kaip tai daro „López de Heredia“. Paradoksalu, bet tai kartu ir vyninė, kurios vynuogininkystė ir vyno gamyba yra puikus bei įžvalgus pavyzdys jauniems, į priekį žiūrintiems gamintojams visame pasaulyje ... ” Eric Asimov, The New York Times Pasaulyje yra vos kelios kitos vyninės, galinčios lygiuotis su Lopez de Heredia paveldu bei prestižu. Nuo tada, kai prieš 143 metus šią vyninę įkūrė Don Rafaelis Lópezas de Heredia, ji nedaug tepasikeitė. Šeima nuosaikiai laikosi vyndarystės doktrinos, nubrėžtos 1880-aisiais - gaminti vyną tik iš savo vynuogynų ir nedarant jokių kompromisų kantriai siekti geriausio įmanomo rezultato. Darbas vynuogyne nepasikeitė nuo 1880-ųjų. R. López de Heredia yra „tradicionalistai“, pergyvenantys ir išlaikantys tradicijas bei saugantys unikalų Riochos regiono paveldą. Fermentacija vyksta 72 dideliuose ąžuolo kubiluose, iš kurių kai kurie yra gaminti vyninės įkūrimo metais ir siekia 143 metų amžių. Po fermentacijos vynas itin ilgai brandinamas rankų darbo amerikietiško ąžuolo statinėse.
 

Lopez de Heredia Vina Tondonia Reserva Rioja DOC 2007

Lopez de Heredia Vina Bosconia Reserva Rioja DOC 2008

Lopez de Heredia Vina Tondonia Reserva Rioja DOC 2007

Lopez de Heredia Vina Tondonia Reserva Blanco Rioja DOC 2008

 

Pietų Afrika

Ernie Els

Ernie Els (Theodore Ernest Els) gerai žinomas kaip Pietų Afrikos ambasadorius ir vienas iš labiausiai atpažįstamų veidų sporto pasaulyje. Jo dėmesys, drausmė, atsakomybė leido pasiekti įspūdingų pergalių golfo aikštynuose. Per savo nuolatines keliones aplink pasaulį Ernie mėgavosi geriausiais pasaulio vynais ir 1999 m. pačioje P. Afrikos vyno širdyje - Stelenboše nusprendė įkurti savo vyninę "Ernie Els Wines". Dėmesys, susikaupimas, atsakomybė, kurias jis demonstruoja golfo aikštynuose, atsispindi ir jo vyne.

Ernie Els Signature 2014 su dežute

Ernie Els Major Series Cabernet Sauvignon 2017

Ernie Els Big Easy Rose 2019

Ernie Els Proprietor's Blend 2016

Ernie Els Big Easy Chenin 2018

Ernie Els Major Series Merlot 2017

 

Atgal
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika