Elniena švelni, tad prie jos reikia elegantiško, neužgožiančio vyno. Bulvės, kurias Lietuvoje mėgstama patiekti prie įvairios mėsos, dažniausiai yra nereikalingas patiekalo elementas, nes supaprastina, suvienodina skirtingų patiekalų skonį. Jei pasitenkinsite mėsa ir padažu arba daržove, pajusite didesnį malonumą ir galėsite lengviau improvizuoti su vynu, negalvodami apie bulves.
Elnienos kepsnys. Dauguma taurių, svarių, kvapnių raudonųjų arba saldus „Pinot Gris“.
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Elnienos maltiniai. Lengvi, švelnūs, intensyvūs raudonieji.
Kaina <10 Eurų
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Elnės mėsa. Svarus ir mėsingas, netaniniškas raudonasis arba brandus baltasis.
Kaina <10 Eurų
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros