• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
 
 
undefined
 
VYNAS Į NAMUS
 
 
 
Gerb. vynomėgėjau,
 

Laukiame karantino pabaigos, tačiau kai kurie pastarosiomis savaitėmis gimę vyno verslo sprendimai galėtų ir išlikti. Viena šauniausių balandžio mėnesio patirčių – virtuali degustacija, kurią vedžiau visoje Suomijoje išsibarsčiusiems iš namų dirbantiems vienos įmonės darbuotojams. Po dviejų su puse valandų formalaus renginio laiko palikau juos „Zoom’e“ pratęsti vakarėlio, nes niekaip nebenorėjo skirstytis. Susitikę neformalioje interneto aplinkoje, ir dar su antromis pusėmis, žmonės jautėsi geriau, nei būtų atėję į renginį „Vyno klube“.

Kai atrodo, kad Lietuvos miestai nerūpestingai snaudžia atokaitoje, vyndariai savo verslo ciklo nestabdo. Pasidžiaugėme gavę ir per porą dienų en primeur pardavėme Toskanos Montalčino kaimelyje esančio „Soldera Case Basse“ ūkio butelius, per dieną išankstinei priekybai užsiregistravusieji nupirko metinę „Aalto“ iš Ribera del Duero alokaciją. F. Mikulski‘o „Bourgogne Cote d‘Or Rouge“ („Pinot Noir“) išskrido kaip vėjas. Pastebime, kad internetu žmonės užsisako daugiau lengvesnio, gaivesnio raudonojo vyno – mūsų seniai laukta, pasaulyje kelinti metai matoma tendencija per karantiną išryškėjo ir tarp mūsų internetinės parduotuvės pirkėjų.

Kadangi dirbome, visas septynias karantino savaites palaikėme restoranus, ruošiančius maistą išsinešti: pietavome darbe, darėme degustacijas jų personalui. Tačiau dabar, kai restoranai ima atverti savo lauko terasas, ir kiek vėliau, kai bus leista aptarnauti ir viduje, jiems prireiks visų mūsų dėmesio. Tuo labiau kad geriausių šalyje vynraščių autorių (skaitykite žemiau apie „Baltic Wine List Awards“) atsargos beveik du mėnesius buvo nejudintos.

Linkėdami kuo greičiau į grįžti į naują realybę

Arūnas ir Rasa Starkai, „Vyno klubo“ įkūrėjai

 

 
 

Gegužės 1-ąją lauksime Jūsų parduotuvėse.

Vilniuje, Stumbrų g. 5   P, Š: 10–18 val, S: nedirbame.

Klaipėdoje, Liepų g. 20  P, Š: 11–16 val, S: nedirbame.

Prekes 24/7 galite užsisakyti internetu www.vynoklubas.lt, o atsiimti parduotuvėje jums tinkamu metu.

Eiti į parduotuvę
 
Bouillabaisse
 

Legendinė Marselio žuvienė (pranc. Bouillabaisse) yra koncentruota, tiršta – tai ypatingo intensyvumo patiekalas, tačiau ją gaminant galima sunaudoti žuvų galvas, uodegas, kaulus. Daržovių ir prieskonių šiai sriubai nesunku nusipirkti parduotuvėje, o žuvies sudėtis nereglamentuota – priklauso tik nuo Jūsų norų ir biudžeto. Marselio sriuba – visų gurmanų džiaugsmas, be to, ji dar ir labai gerai dera su baltuoju Pietų Prancūzijos vynu.

 
Skaityti visą receptą
 
 
Geriausius vynraščius klientams siūlantys Lietuvos restoranai ir barai
 

Trimis žvaigždutėmis šiemet turi teisę puoštis vienintelis Lietuvos restoranas – „Monte Pacis“. Dviem žvaigždutėmis įvertinti: „Kempinski“ viešbučio baras „Atellier“, vyno baras „Somm“ ir restoranas „Esperanza“. Vieną žvaigždutę gavo: „Muros“, „Dine“ ir „El Mercado“. Rekomenduotinų sąraše – „Ertlio namas“ bei „Sofa de Pancho“.   

Apdovanojimų vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia: https://vimeo.com/408841828

 
Plačiau
 
Veganiškas vynas
 

Kas yra veganiškas vynas?

Kas padaro vyną NE veganišką?

Kaip gaminamas veganiškas vynas ir kaip jį atskirti parduotuvėse?

Ar veganiškas vynas brangesnis nei įprastas?

Ar veganiško vyno skonis skiriasi nuo įprasto vyno?

 

Skaityti daugiau
Staltiesės iš Provanso mamoms
 

Gėlių yra, vyno yra, įvairių skonių yra... Trūksta spalvų? Jos jau atkeliavo! Vėl naujos staltiesės, pagalvės ir ilgų, tingių pusryčių padėklai, specialiai parinkti Jūsų mamoms. 

 

 

Pirkti
 
Degustacijos internetu
 

Visą gegužės mėnesį, trečiadieniais, 19 val., organizuosime virtualias degustacijas. Jas stebėti galėsite „Vyno klubo“ „Facebook“ puslapyje. Planuojamos temos: 

o5.06 – Gewurztraminer
05.13 – Sauvignon Blanc (Naujoji Zelandija)
05.20 – Pinot Noir
05.27 – Prosecco

Daugiau informacijos mūsų „Facebook“ puslapyje!

 
Plačiau
 
PARTNERIŲ NAUJIENOS
 
 

Esate mėgėjas, kuris nori greitai pramokti apie vyną ir įdomiai praleisti laisvalaikį ? Kviečiame Jus į trumpus vyno kursus internetu. Mokysitės vos pusantro mėnesio, paskaitos vyks vieną kartą per savaitę, pirmadienio vakarais, nuo 18 val., per ZOOM platformą.

 
Registruotis
 
WSET LEVEL III AWARD IN WINE
2020 m. spalio 12 d.
 

Trečiasis (Level 3) WSET kursas skirtas visiems, norintiems įgyti išsamių žinių vyno pasaulyje. Kursas rekomenduojamas tiek žmonėms, dirbantiems su vynu ar stipriaisiais gėrimais susijusioje sferoje ir siekiantiems priimti profesionalia informacija paremtus sprendimus įvairiose prekybos situacijose, tiek vyno kolekcininkams ar entuziastams, siekiantiems pažinti ir vertinti pasaulio vynus. Kurso metu gilinamasi į veiksnius, darančius įtaką vyno ir stipriųjų gėrimų stiliui, kokybei ir kainai svarbiausiuose vyno gamybos regionuose visame pasaulyje. Taip pat ugdomi analitiniai vyno degustavimo įgūdžiai.

Daugiau
 
SOMELJĖ IR SOMELJĖ PRO STUDIJŲ PROGRAMA
2020 m. rugsėjo 28 d.
 

 

Someljė studijų programa yra suskirstyta į tris semestrus. Semestrai trunka iki 4 mėnesių, po kiekvieno iš jų laikomas egzaminas. Bendra studijų trukmė – pusantrų metų. Studijas galima nutraukti po kiekvieno semestro ir prisijungti prie kitos grupės po pusmečio.

Someljė PRO studijos – tai prailginta pagrindinė Someljė studijų programa. Pasirinkę Someljė PRO programą, papildomai mokysitės fakultatyvinėse paskaitose.

 

 

 

Daugiau
 
 

Prisijunkite prie „Vyno klubo“ nuolatinių pirkėjų paskyros ir gaukite specialią nario nuolaidą įvairioms prekėms!

 
Prisijungti
 
facebook instagram linkedin email
 
undefined
 
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 19:00
VI - 10:00 - 18:00
 
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00

 

 
 

​

Atgal
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika