Ledo ant ežerų taip ir nesulaukiame, todėl žuvies šventėms teks ieškoti parduotuvėse. Tai tinkamas patiekalas ir kukliai kūčių vakarienei, ir šventiniam Kalėdų stalui. Kadangi skaitote „Vyno klubo“ ekspertų paruošą informaciją, tikimės, kad gyvenimą norite paversti švente ir dėl didesnio gurmaniško malonumo esate pasiruošę atidžiai rinktis vyną, nes žuvis žuviai nelygu.
Sterkas, karšis, ešerys. Bet koks ąžuolo statinėse nebrandintas baltasis vynas.
Kaina <10 Eurų
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Lašiša. Geras, klasikinis baltasis – svarus, gaivus, minerališkas ir intensyvus. Tinka ir gaivus rožinis.
Kaina <10 Eurų
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Lynas, menkė. Gaivus, kvapnus, ąžuolo statinėje nebrandintas baltasis.
Kaina <10 Eurų
Kaina 10-20 Eurų
Kaiana >20 Eurų
Upėtakis, lydeka. Bet koks nebrandintas arba šiek tiek statinėse pabrandintas baltasis.
Kaina <10 Eur
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Plekšnė, otas. Nelabai rūgštus baltasis, gali būti matęs ąžuolo, geriau, kad būtų amžiaus suminkštintas.
Kaina <10 Eurų
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Tunas. Vidutinio svarumo, ne pernelyg rūgštūs baltieji, daugelis rožinių ir labai lengvi, atvėsinti, ąžuolo statinėj nebrandinti raudonieji.
Kaina <10 Eurų
Kaina 10-20 Eurų
Kaina <20 Eurų
Auksaspalvis sparas (dorada). Taurus, ąžuolo statinėje brandintas arba švelnus pietinių provincijų baltasis.
Kaina 10-20 Eurų
Kaina >20 Eurų
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros