GABRIELĖ ŽUTAUTAITĖ („PUSRYČIAMS“)
Įsivaizduokite: atsikeliate sausio 1-ą dieną, ir į lovą Jums atkeliauja taurė šampano ir garuojantys čederio vafliai su tik ką iškeptu kiaušiniu (sunny side up!) ir žalumynais. Daug geriau naujus metus pradėti taip, o ne su vakarykštės puotos likučiais. Siūlome pasiruošti iš anksto ir dalinamės prie šampano tobulai tinkančiu maisto tinklaraščio „Pusryčiams“ receptu ir rekomenduojame rytui pasilikti šampano.
Reikės
40 g sviesto
60 g (apie pusė stiklinės) tarkuoto čederio sūrio
2 kiaušiniai
žiupsnis druskos
60 g (apie 4 v. šaukštai) graikiško jogurto
175 g mėgstamų miltų (aš naudojau pusę baltų kvietinių ir pusę speltos)
½ a. š. kepimo miltelių
150 ml vandens arba mėgstamo pieno (aš naudojau vandenį)
Gaminimas
Ką dėti ant viršaus?
Kadangi sūrių vaflių su čederiu skonis gana nepretenzingas ir turi tvirtą tekstūrą, juos galima panaudoti pagrindą sumuštiniui, ant kurio galima krauti viską.
Pavyzdžiui:
Skanių ir putojančių Jums naujametinių pusryčių!
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros