• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Vasariškas „Vilkinė Gastro Fields“ kiaušinis

Nuosavas „Vilkinės“ restorano daržas bei šalimais esantis miškas siūlo sezoninio valgiaraščio spalvas. Vasaros įkarštis – prieskoninių žolelių bei pirmųjų uogų metas. Todėl rekomenduoju nueiti į sodą (ar turgų) ir parsinešti keletą saujelių šviežių žolelių. Pajuskite vasaros skonį gamindami itin paprastą, vasarišką kiaušinių patiekalą.

Receptui reikės:

Kalendrų      25 g
Mėtų            25 g
Svog. laiškų  25 g
Petražolių     25 g
Krapų          25 g
Šalavijų         3 lap.
Bazilikų       25 g
Raud. serb.   5 g
Ožkos sūrio kelių gabaliukų
Kiaušinių       2 vnt.
Sviesto        25 g

 

Paruošimo būdas:
Visas žoleles smulkiai supjaustykite. Į keptuvę, kurią galimą dėti į orkaitę, dėkite sviestą ir ant viryklės jį išlydykite. Tada suberkite susmulkintas žoleles (žolelių turi būti per visą keptuvės plotą), pasūdykite ir 2 min. įkiškite į 200 °C orkaitę. Ištraukę įmuškite kiaušinius ant žolelių ir šakute subadykite baltymus, kad jie pasiektų keptuvės dugną. Pašaukite atgal į orkaitę dar 3 min. Ištraukę perdėkite patiekalą į apvalią giliasienę lėkštutę ar dubenėlį. Abiparstykite serbentais ir uždėkite kelis gabalėlius ožkos sūrio palei patiekalo perimetrą.

Skanaus!

Rokas Jarašūnas, „Vilkinė Gastro Fields“ šefas
Vilkinės kaimas, Buivydžiai, Vilniaus apskritis

 

Šis vasariškas patiekalas puikiai dera su sidru iš Normandijos. „Vilkinėje“, į kurią svečiai dažnai atvyksta nuosavais automobiliais, valgytojams siūloma rinktis nealkoholinį normandišką sidrą „Duche de Longueville“.  

 

 

i

Duche de Longueville nealkoholinis obuolių sidras

Šalis:
10.00 €
+ ‒
Atgal
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika