AGNĖ EINĖ
Įprasta, kad Šv. Velykų rytą ridename ir daužome margučius. Velykinį stalą nuklojame užkandžiais, žalumynais, mišrainėmis, pagardintu sviestu ir pintine margučių. Norisi kažko naujo? Kažko įdomesnio? Kažko nekasdieniško? Juk šventės skirtos ne tik džiuginti akis, sielą, bet ir skrandį. Valgymas – vienas iš gyvenimo malonumų. Siūlau Jums pasigaminti įdarytų kiaušinių su trumais.
Ingredientai:
Paruošimas
Perpjauname pusiau kietai virtus kiaušinius, išimame trynius.
Į trynius dedame užtepėlės (pagal skonį, kiek norisi), šiek tiek majonezo, pagardiname druska ir pipirais, viską sumaišome ir sutupdome į kiaušinių baltymus.
Pabarstome žalumynais – ir štai Jums išskirtinis, trumais ir baravykais kvepiantis užkandis!
Vyno derinimas
Trynys ir majonezas linkę apvelti gomurį, todėl kiaušinius derinti reikėtų su gaivesniais baltaisiais ar putojančiais baltaisiais vynais. Na, o klasikinio trumų ir šampano derinio nenurungs niekas.
Linkime Jums atradimų kupinų Šv. Velykų!
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros