Vyno klubas ir šiais metais atkakliai tęsė misiją Vyno dienose lankytojams rodyti išskirtinius vyndarius ir jų vynus, kuriuos bene kiekvieną pavyksta atsivežti tiesiai iš ūkių atsirenkant tik tai, kas geriausia. Ne paslaptis, kad Vyno klubas mėgsta charizmatiškus, pasaulį keičiančius vyndarius, todėl stende turėjote progą pasilabinti su biodinaminės vyndarystės lyderiu Hansu iš Wimmer Czerny vyninės, ar vienas geriausių grapų gaminančiu Jacopo Poli, iš proto vedančių elegantiškų nealkoholinių putojančių arbatų The Copenhagen Tea atstovu Bo Sten Hansen ir kitais.
Stendo architektūra stebino intelektualiais ir moderniais vynų pasirinkimais :
Putojančio vyno stendas lankytojams diktavo įvairių stilių ir skonių preliudiją. Už šio stendo dirbo net trys putojančių vynų ekspertai : Vyno klubo ekspertė Daiva Mumgaudienė, komercijos direktorius Magnus Saccone iš Andreola bei Bo Sten Hansen Conpenhagen sparkling tea įkūrėjas. Ragauti vynai ir gėrimai :
Raudonojo vyno scena akivaizdžiai pribloškė intelektualia vynų projekcija : vynai buvo sumaniai išsegmentuoti į dvi kategorijas : veržlių, atkaklių ir vaisiškų grupę bei pikantiškų, žemiškų, asketiškų. Klasikinę Abrucų išraišką lankytojams bandė perteikti Masciarelli vyninės atstovas Alessandro Serci.
Ragauti vynai pikantiškų ir prieskoniškų raudonųjų grupėje:
Ragauti vynai vaišikų raudonųjų grupėje:
Alessandro Serci pristatė vyninės geriausius vynus:
Natūraliųjų vynų stende modernūs ir veržlūs, lyderiaujančias pozicija ir naujas natūraliųjų madų tendencijas diktuojantys: Erix Texier, Niepoort, Wimmer Czerny.
Vynai:
Atrodo lėtu svingo žingsneliu dėmesio neprarandantis baltojo vyno stendas vis traukė naujus parodos lankytojus. Žavesį kėlė subtilus kuklumas ir verta nutylėjimo elegancija. Ragauti vynai:
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros