Silvestris - tai natūralus vynas, pagamintas vadovaujantis senovinėmis vyndarystės tradicijomis. Vyno fermentacijos metu naudojamos tik laukinės, natūralios mielės.
Vynuogių sultys prieš fermentacijos procesą yra atvėsinamos ir 7 dienas yra vykdoma šaltoji maceracija. Vėliau vynuogių sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose, kontroliuojant temperatūrą. Po 10 dienų trukusios alkoholinės fermentacijos, vynas 8 mėn yra brandinamas naujose 400 litrų prancūziško ąžuolo statinėse.
Gilios granato spalvos vynas intensyviai kvepia prisirpusiais juodų ir raudonų uogų aromatais, skrudinto ąžuolo, dūmo aromatais. Burnoje juntamas sodrus gervuogių, mėlynių ir trešnių vaisiškas skonis, kurį papildo sodrūs taninai ir gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis.
Patiekti 18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, brusketos su troškinta kiauliena, pagardinta gorgonzola sūriu ir uogų džemu ar kepto kalakuto.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros