Vynas yra daromas iš 40-ies mažų vynuogynų. Visi šie plotai priklauso Chateau Fuisse vyninei. Tai leidžia užtikrinti vyno kokybę, nuo derliaus užauginimo, nuėmimo iki vyno darymo. Skirtingų vynuogynų vynuogių sultys fermentuojamos atskirai, nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, 60% vyno brandinama prancūziško ąžuolo statinėse (1/3 iš jų naujos). Likusi dalis, apie 40%, brandinama nerūdijančio plieno talpose. Galiausiai vynai sumaišomi į vieną pagal vyndario Antoine Vincent receptą.
Vyne dominuoja mangų, ananasų, citrinų ir skrudintų migdolų aromatai. Burnoje juntama gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis, mineralai, šiek tiek aliejiškos tekstūros bei ilgas prisirpusių geltonųjų vaisių skonis.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie keptos menkės, oto ar jūros gėrybių, paukštienos mėsos patiekalų grietinėlės padaže, minkštųjų sūrių ('Camembert' ar 'Reblochon').
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros