Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, vynmedžių amžius daugiau nei 50 metų, auga jie kalkakmenio ir Plioceno mergelio dirvožemyje. Fermentacijos metu naudojamos visos kekes, nes stiebai sugeria alkoholį ir padeda išlaikyti rūgštingumą bei taninus. Vietinės mielės vynui suteikti charakterį ir grynumą. Vynas 16 mėnesių brandinamas betoninėse talpyklose ir išpilstomas į butelius neskaidrintas ir nefiltruotas, pateikiamas „tiesiai iš žemės" - atspindi šio unikalaus vynuogyno charakterį. Aviečių, saldymedžio, juodųjų pipirų, bijūnų, meduolių, prieskoninių žolelių aromatų. Apvalus, minerališkas, kantrus.
Teikti 16-18 °C .Dėl išskirtinio šio Grenache, Syrah, Mourvèdre mišinio šviežumo ir sūrumo jį lengva derinti su kaimiškais ir įmantresniais patiekalais. Dėl glotnaus raudonų vaisių vyno charakterio jis puikiai dera prie pomidorų patiekalų, tokių kaip ratatouille, o dėl Syrah sodrumo, galima derinti su ėriena, elniena ar jautiena.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros