Gaivios rūgšties, jaunatviškos energijos kupinas, glotnių taninų vynas daromas iš vynuogių užaugintų ant Montesserin šlaitų. Čia dominuoja mergelio ir žvyro dirvožemis. Skirtingų vynuogių vynai brandinti atskirai, 12 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse. Likus vos 2 mėnesiams iki išpilstymo, vynai buvo sumaišyti į vieną ir dar papildomai brandinti kartu. Granatų, vyšnių, slyvų padažo, rudojo cukraus, kvapniųjų pipirų aromatų. Ilgo raudonųjų uogų poskonio.
Patiekti 13 - 15 °C temperatūros prie džiovintų, vytintų mėsos patiekalų, keptos ėrienos su čiobreliais, paukštienos pašteto, minkštų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros