Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie anties kepenėlių pašteto 'foie gras', desertų su šokoladu ar su mėlynojo pelėsio sūriais.
The wine is made from grapes that are dried for 3 months before fermentation until most of the accumulated water evaporates. When the alcohol level in the wine reaches 15 - 16 ° during fermentation, the fermentation stops naturally. The wine is then matured for 3 years in oak barrels.The amber wine has an intense aroma of prunes, figs and quinces. A mouth-watering and concentrated taste is given to the freshness, which is given the sweetness of sugary quince acid.Vynas pagamintas iš vynuogių, kurios prieš fermentaciją 3 mėnesius vytinamos kol išgaruoja didžioji dalis sukaupto vandens. Fermentacijos metu pasiekus 15 - 16 ° alkoholio lygį vyne, fermentacija natūraliai sustoja. Tuomet vynas brandinamas 3 metus senose ąžuolo statinėse.
Gintaro spalvos vynas intensyviai kvepia džiovintų slyvų, figų ir svarainių aromatais. Burnoje juntamas sirpus ir koncentruotas skonis, kuriam gaivumo suteikia cukruotų svarainių rūgštis.
Vynas tinkamas gerti dabar. Išlaikymo potencialas - 30 metų ir daugiau.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros