Rimtas, subtilus vynas, turintis aiškų parašą ir ilgą brandinmo potencialą. Šį vyną Giuseppe sukūrė savo močiutės Francos garbei ir turi aiškų Quintarelli stilių. Saldūs tamsiai raudonų vaisių aromatai persipina su drėgnos miško žemės, trumų, prieskoninių žolelių natomis. Labai koncentruotas burnoje, galingas, elastingas, švelnių taninų. Vyno tankus kūnas ir didžiulis sudėtingumas kiekviename gurkšnyje atskleidžia gylį, skonių įvairovę ir puikų stilių.
Lėta maceracija ir alkoholinė fermentacija su vietinėmis mielėmis, trunko apie 70 dienų.Vynas 36 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse ( atskirai kiekvienos vynuogės vynai) ir sumaišius vynus jis dar 4 metus brandintas Slavoniško ąžuolo statinėse.
Tiekti 18 - 20 °C prie žvėrienos troškinių, stipriai prieskoniais pagardintos jautienos, kietųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros