Vynuogių sulčių fermentacijos metu 3 dienas yra vykdoma maceracijos procesas. Vyno brandinimas 18 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 75 % yra naujos, 25 % - vienerių metų senumo.
Glios rubino spalvos vynas kvepia tamsių slyvų, trešnių ir šokolado aromatais. Ilgai ąžuole brandintas vynas pasižymi subtiliais imbiero, vilnos, lengvai marinuotų burokėlių skoniais. Burnoje taip pat juntami juodųjų trešnių, vanilės, saldymedžio ir kaučiuko skoniai. Skonių paletę papildo šviežia, vaisiška rūgštis.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie ryškių azijos virtuvės patiekalų, troškinio su ėriena arba kiaulienos šašlykų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros