Išskirtinis vyndario vynas, tai kelių derlių mišinys( 2017-2020m.), puikiai vertinamas vyno specialistų, gaminamas iš itin senų vynmedžių (pasodintų dar 1965 metais) skurdžiame ir sausame dirvožemyje, Piekenierskloof regione. Tai trečiasis tokio tipo vynas( Three). Pagrindinis vyndario tikslas - kuo mažiau intervencijų kuriant šį vyną - atskleisti unikalų vietai būdingą charakterį bei senų ir žemą derlingumą turinčių vynmedžių sunokintą žaliavą. Vynas nefiltruotas, neskaidrintas ir ilgai brandintas 400l prancūziško ąžuolo statinėse.
Svarus, intensyvus, minerališkas sausas baltasis vynas kvepia ramunėlėmis, kriaušėmis, nulytomis verbenomis, imbieru. Burnoje vynas svarus, minkštos rūgšties, ilgo poskonio. Turintis ilgą brandos potencialą.
Rūgšties kiekis - 6,2g/l.
Cukraus kiekis - 2g/l.
Patiekti 10-12 °C temperatūroje prie vištienos ir kitų baltos mėsos patiekalų, oto, skrudintos plekšnės,
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros