Dėl puikiaus 2019-ųjų derliaus vynai išsiskiria balansu, patraukliu gaivumu ir apvaliais, šilkiniais taninais.Vidutinio svarumo bei intensyvaus ir ilgai išliekančio poskonio vynas pagamintas iš rankomis skinamų vynuogynų:Mayorita, Rebollar ir Bardal. Vynuogynai išsidėstę 500-600 metrų virš jūros lygio, o vynmedžiai buvo pasodinti molio ir kalkakmenio dirvožemyje daugiau nei prieš 40 metų. Sulčių fermentacija vykdyta nerūdijančio plieno statinėse. Vynas brandintas dvejus metus: iš pradžių - naujose amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau, dar metus vynas brandintas naudotose ąžuolinėse statinėse.
Vynas intensyviai kvepia braškių džemu, nokiomis vyšniomis, juodaisiais serbentais,vanile, kokosu, saldymedžiu, oda, dūmu.
Likutinis cukraus kiekis - 2 g/l
Rūgšties kiekis -5,1g/l.
Tiekti 16-18 °C temperatūros, vynas puikiai dera su jautienos, ėrienos ar žvėrienos patiekalais, troškiniais, brandžiai kietaisiais sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros