Seni, daugiau nei 40 metų amžiaus, 'Primitivo' vynmedžiai auga kalkingame molio dirvožemyje saulėtame Salento pusiasalyje.
Vynuogių fermentacija ir maceracija vykdyta nerūdijančio plieno statinėse reguliuojamoje 20–22 ° C temperatūroje. Pasibaigus fermentacijos procesui vynas 6 mėn. brandintas ąžuolo statinėse ir 3 mėn. butelyje.
Intensyvios juodųjų vyšnių spalvos vynas kvepia vyšniomis, džiovintomis slyvomis, vanile, imbieru, tabako lapais. Intensyvus, sodrus, švelnių taninų, vaisiškas su vos salstelėjusiu poskoniu.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie keptos mėsos patiekalų su grybų padažu, troškintų kepenėlių, makaronų su vištienos širdelių padažu ar brandinto, kietojo sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros