Sotus, struktūriškas, prinokusių vaisių aromatų, ilgo poskonio vynas daromas iš atskiro En Virondot vynuogyno, kurio amžius apie 30 metų. Vynuogynas auga kalkingoje dirvoje aukščiausioje Chassagne vietoje. Didžioji dalis vynuogių sulčių fermentuota nerūdijančio plieno talpose reguliuojamoje temperatūroje, likusi - apie 30 %, naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Mielių nuosėdos laikytos iki malolaktinės fermentacijos pabaigos. Brandinimo ąžuolo statinėse trukmė priklauso nuo vintažo. Maksimalus brandinimo laikas - 12 mėn. statinėse ir 3 mėn. nerūdijančio plieno talpose. Žvalus, puikios kūno ir aromatų pusiausvyros, gaivumo suteikia minerališka rūgštis.
Brandinimo potencialas: 10-12 metų.
Patiekti 10-12°C temperatūros prie vėžiagyvių, baltos žuvies su aštresniais padažais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros