Šis išskirtinis vynas yra gaminama iš atskiro vynuogyno, kuriame vynmedžių amžius jau perkopė 80 metų.
Prisirpusių vynuogių sultys yra fermentuojamos kartu su vynuogių odelėmis net 28 dienas. Vėliau vynas 24 mėn. yra brandinamas ąžuolo statinėse, iš kurių 80% - prancūziškos, likusios - amerikietiškos. Papildomai, 36 mėn., vynas brandinamas butelyje.
Gilios, vyšnių raudonumo spalvos vynas kvepia džiovintų slyvų, juodojo šokolado, senos odos, tabako, gvazdikėlių aromatais. Burnoje vynas vidutinio kūno, juntamas ilgai trunkantis, prieskoniškas poskonis bei brandūs, nugludinti taninai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie ėrienos, veršienos, lengvesnės laukinių žvėrių ir paukščių mėsos patiekalų pagardintų grybais ar brandžių, kietųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros