Pagaliau žiemą nugalėjusio pavasario proga nustebinkite save ir artimuosius puikiomis dovanomis. Putojantis vynas, naujiena iš legendinio šokolado gamintojo Michel Cluizel ir jau klasika Vyno klube tapę riešutai iš Pjemonto. Ko dar gali norėti pavasario ritmu plakanti širdis ?
Rinkinį sudaro:
Antech Grande Reserve Brut Blanquette De Limoux AOC 2019
Vynas daromas tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu iš geriausių kruopščiai atrinktų vynuogių, kurios renkamos rankomis. Pirmoji fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose reguliuojamoje temperatūroje. Antra fermentacija truko 18 mėn. Subtilus, elegantiškas, vaisiškas vynas kvepia pasavarine lauko gėlių pieva, sodo vaisiais. Harmoningas, gyvas, apvalus ir puikiai subalansuotas.
Michel Cluizel karamelinė dražė "Poppy's"
Karamelinė dražė, kurios traškiame apvalkale slepiasi burnoje tirpstantis karamelinis, šokoladinis ganašas. Šokolado, kurio pupelės kruopščiai atrinktos, intensyvumas puikiai subalansuojamas su išskirtiniu karamelės saldumu - tai saldumynas, kuris puikiai dera su kava, papuošti pyragams/tortams arba mėgautis vienu pačiu.
Tempo di Nocciole skrudinti lazdyno riešutai IGP
Kartą paragavus - vėl jų norisi, geriausi pasaulyje, taip pristatomi šie riešutai. Skrudinti lazdyno riešutai iš Italijos, Pjemonto regiono. Šešiolikoje ha augantys riešutmedžiai asmeniškai prižiūrimi savininkų visose augimo, genėjimo, surinkimo ir skrudinimo procesuose. Visas procesas kontroliuojamas “Nord Ovest Quality Institute”, kuris patvirtina aukščiausią riešutų kokybę.
Dėžutė, į kurią šis rinkinys ir bus supakuotas
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros