Vynas daromas iš atskiro - Bocca d'Orzo vynuogyno. Sicilietiškas epitetas „dagala“, kuris reiškia „sala“ arba vyno kalba – Clos atitikmuo. Dirvožemis: gilus vulkaninis su nedideliu akmenų kiekiu. Ekspozicija: Etnos kalno šiaurinis šlaitas, 800 mvjl. Vidutinis vynmedžių amžius: nuo 70 iki 80 metų. Alkoholinė sulčių fermentacija vyko kontroliuojamoje temperatūroje (28-30°C). Savaiminė malolaktinė fermentacija ir brandinimas 16-18 mėn. vykdytas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse ir 1 mėn. metalo statinėse. Vynas turtingas skvarbia puokšte sodrių prinokusių vaisių ir prieskonių su struktūrizuotu, kompleksišku kūnu ir švelnių taninų pojūčiu. Labai ribota gamyba – 800 butelių per metus.
Tiekti 16-18° C prie tuno tartaro, jautienos karpačio, picų, vytinto kumpio, sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros