Cherry Brandy – tai istorinė vyšnių likerio kategorija. Kažkada maišytas tik su brendžiu, šiandien likeris gaminamas naudojant iš įvairių augalinių kultūrų distiliuotą spiritą.
Pakruojo dvaro Spirito Varykloje gaivias vyšnių sultis maišome su grūdiniu spiritu. Saldumą likeriui suteikia rudas, demerara cukrašvendrių cukrus. Mūsų slaptame recepte - taip pat du varykloje brandinti antpilai. Keli lašai čili - papildo vyšnių kauliukų bei marzipano poskonius. Pipiro ugnelė šiek tiek klaidina, nes šildo bei kutena gomurį. O tai nestipriam (29%) gėrimui nėra būdinga. Kvapnusis žvaigždinis anyžius pabrėžia gaivią vyšnių pusę ir taip saldžiam likeriui suteikia kompleksiškumo.
Du kart bronzos medalio laimėtojas JAV vykusiuose "American Craft Distilling Institute" ir Vokietijoje vykusiuose "Craft Spirit Berlin" apdovanojimuose.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros