Raudonojo vyno stilius kombučia yra skoninga alternatyva elegantiškiems, lengviems raudoniesiems vynams. Putojančią arbatos pagrindą sudaro - mėlynė, kurią papildyti prisijungia juodieji serbentai, ugniažolė, bei Pu-erh arbata.
Raudonojo Vyno stiliaus kombučia išsiskiria savo žemiškomis ir medienos natomis, randamomis puikiuose raudonuosiuose Burgundijos vynuose.
Puikiai dera su Stiltono sūriu ar kreminių Brie, vegetariškais wok patiekalais, antienos mėsa ar su mėlyniu sūrio pyragu.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, sultys (mėlynių*, juodųjų serbentų*, aronijų*), cukrus*, arbata (kinrožė*, pu-erh*, ugniažolė*, asamas*), fermentuota arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*. * ekologiška žaliava
Energinė vertė (100g) : 35 kJ / 8 kcal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 2 g, iš kurių cukrūs 1,9 g, baltymai 0,1 g, druskos <0,03 g.
Laikyti 2 - 24 ºC temperatūroje. Atidarykite lėtai. Atidarytą laikyti 4 - 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 dienas. Gali atsirasti natūralių nuosėdų. Alc. 0,0 % tūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros