Tepamas ančių paštetas su ančių kepenėlėmis (min. 20 %) ir Espelette pipirais. Puikiai dera su Larnaudie medaus duonele su figomis ar džiovintais abrikosais.
Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės (20 %), paukštienos kepenėlės, ančių taukai, kiaušiniai, pienas, vanduo, druska, pipirai, Espelette pipirai (0,6 %), pipirai, portveinas, antioksidantas: askorbo rūgštis, cukrus, konservantas: naktrio nitratas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1578 kJ / 383 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, angliavandeniai 1,3 g, iš kurių cukrų 0,9 g, baltymai 7,7 g, druska 1,6 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros