Įsimintinas raudonasis vynas iš Australijos daromas iš atskiro, nedrėkinamo vynuogyno. Intensyvus ir koncentruotas šio vyno kvapas atsiskleidžia per gėlių ir dūmo aromatus. Burnoje jis kompleksiškas, pasižymintis slyvų, gervuogių bei prieskonių natomis. Šiam vynui klampi ir tvirta struktūra suteikia dar daugiau subtilumo, o šilkiniai taninai atsiskleidžiantys poskonyje sukuria ilgai išliekančio skonio įspūdį.
Sulčių fermentacija vykdyta atvirose nerūdijančio plieno talpose. Po fermentacijos vynas supiltas į naujas (60%) ir naudotas prancūziško Alliers ąžuolo statines, kuriose brandinamas apie 15–18 mėnesių. Vynas nefiltruotas ir neskaidrintas.
Tiekti 14-16 °C prie pepperoni picos, burokėlių salotų su ožkos sūriu arba kiaulienos šonkauliukų su žolelėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros