Aukso geltonumo vynas suponuoja gaivą ir šviežumą. Jis švelnus, atsiskleidžiantis per apelsinų žievelės, džiovintų abrikosų bei medaus, citrinų ir ananaso aromatus. Pastarieji suteikia dar daugiau kompleksiškumo ir gylio. Burnoje jaučiamas puikus balansas, apelsino žievelės nata lydi iki pat ilgai išliekančio poskonio pabaigos.
Tiekti prie šukučių sriubos gardintos šafranu, langustų putėsių.
Domaine Billaud-Simon yra vienas geriausių Chablis gamintojų. Šio gamintojo 20 ha ūkis išsiskiria aukščiausios klasifikacijos vynuogynų gausa - šeima vynuoges augina keturiuose Grand Cru (Blanchot, Les Clos, Vaudésir ir Les Preuses) ir keturiuose garsiausiuose Premier Cru (Montée de Tonnerre, Fourchaume, Mont de Milieu ir Les Vaillons) vynuogynuose. Vynuogynai, kurių didelę dalį sudaro seni vynmedžiai, prižiūrimi biodinaminiais bei aplinką tausojančiais vyndarystės principais. Vyninėje Billaud-Simon vynai daromi apjungiant modernią bei tradicinę vyndarystę: nors didžioji dalis vyno yra fermentuojama plieno talpose, visiems Billaud-Simon Chablis vynams naudojamos vietinės mielės bei leidžiamas malolaktinis virsmas. Darbo vynuogynuose bei vyninėje rezultatas - nepriekaištingos kokybės, itin "švaraus" charakterio, gaivios rūgšties vynai, puikiai atskleidžiantys Chablis terroir.
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros