2002-ieji buvo nepaprasti metai Šampanėje, kuriems būdinga šilta temperatūra, be pernelyg karšto ar šalto oro. Šios išskirtinai palankios sąlygos prisidėjo prie brandos ir puikios skonių koncentracijos, idealiai tinkančios Chardonnay.
Auksinis vynas atskleidžia smulkiai putojančių burbuliukų liniją, kuri kyla ir ilgėja. Tai puikaus grynumo vynas, skleidžiantis baltų gėlių ir citrusinių vaisių aromatus.
Skonyje vynas išsiskiria turtinga ir gryna struktūra, pasižyminčia išskirtiniu subtilumu. Šio derliaus šampane gana ryškios kreidos minerališkumo natos būdingos prestižinio Côte des Blancs Chardonnay. Ilgas poskonis nešantis vanilės lazdelių užuominas.
Tiekti 8-10 °C temperatūros, kaip aperityvą, su jūros gėrybėmis, keptu otu, gardintu bešamelio padažu, keptos lašišos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros