• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Champagne Eric Rodez Les Beurys Pinot Noir Ambonnay Grand Cru 2016


Tipas
GamintojasEric Rodez
ŠalisPrancūzija
RegionasŠampanė
Metai2016
Saldumassausas
VynuogėsPinot Noir - 100 %
ekologinis vynas
biodinaminis vynas
Talpa0.75
Stiprumas12 % tūrio tūrio
7.2 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
230.00 €
+ ‒

Aprašymas

Aukso spalvos šampanas pasižymintis ilgai išliekančiais burbuliukais, kurie taurėje suformuoja subtilia putą. Aromatinės savybės atsiskleidžia per aviečių, braškių kvapus kuriuos papildo rožių ir žibuoklių kvapai. Jie suteikia šiam šampanui gylio ir kompleksiškumo. Gali išryškėti ir brioche bandelės, skrebučio, bei migdolų aromatinės natos. Burnoje šampanas pilno kūno ir labai ekspresyvus. Skonių paletė pasižymi raudonųjų vaisių, citrusų ir prieskonių natomis išryškinančiomis puikų rūgšties ir saldumo balansą bei ilgai išliekantį poskonį.

 

Dozažas (3g/l)

Patiekimas

Tiekti 8-10°C prie jūros ežių, kimšto kalakuto su spanguolių padažu, keptuvėje keptos antienos su vyšnių padažu ir ant griliaus keptomis daržovėmis, taip pat minkšti sūriai: brie arba camambert.



Apie gamintoją

Ericas Rodezas – aštuntosios kartos vynuogių augintojas, įsikūręs juodųjų vynuogių karalystėje – Ambonė (Ambonnay) miestelyje, klasifikuotame aukščiausia grand cru kategorija. Jis turi vos 6 hektarus brandžių vynuogynų ir per metus pagamina apie 40 tūkstančių butelių šampano. Jo vyno gamybos stilius išsiskiria bazinio vyno fermentavimu ąžuolo statinėse. Ericas šio gamybos būdo subtilybių mokėsi Burgundijoje, Ronos slėnyje ir garsiuose „Krug“ šampano namuose. Po tokios praktikos jis pagaliau ryžosi gaminti savo stiliaus šampaną. Šiuo metu beveik 80 procentų vyno pirminė fermentacija daroma burgundiško ąžuolo statinėse, kur kontroliuojamas malolaktinės fermentacijos virsmas. Erico Rodezo šampano stilius labai panašūs į "Krug" ir "Bollinger". Ericas visiškai nenaudoja herbicidų, pesticidų ir vynuogynus prižiūri vadovaudamasis ekologiniais bei biodinaminiais principais. Didžioji dalis „Eric Rodez“ šampano iš anksto nuperkami šampano entuziastų ir kolekcininkų.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika