Aukso spalvos šampanas pasižymintis ilgai išliekančiais burbuliukais, kurie taurėje suformuoja subtilia putą. Aromatinės savybės atsiskleidžia per aviečių, braškių kvapus kuriuos papildo rožių ir žibuoklių kvapai. Jie suteikia šiam šampanui gylio ir kompleksiškumo. Gali išryškėti ir brioche bandelės, skrebučio, bei migdolų aromatinės natos. Burnoje šampanas pilno kūno ir labai ekspresyvus. Skonių paletė pasižymi raudonųjų vaisių, citrusų ir prieskonių natomis išryškinančiomis puikų rūgšties ir saldumo balansą bei ilgai išliekantį poskonį.
Dozažas (3g/l)
Tiekti 8-10°C prie jūros ežių, kimšto kalakuto su spanguolių padažu, keptuvėje keptos antienos su vyšnių padažu ir ant griliaus keptomis daržovėmis, taip pat minkšti sūriai: brie arba camambert.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros