Tiekti 8-10°C prie ant grotelių kepto omaro, anties krūtinėlės, brie de meaux sūrio.
Tai naujas, vienas elegantiškiausių, giliausių ir sudėtingiausių šampanų, kokius iki šiol teko ragavauti. Eric Rodez sūnus Michaelis buvo šio šampano atsiradimo iniciatyvos variklis: „Atėjo laikas tėvui“, – sakė jis...
Les Grande Ruelle (liet. Didžioji alėja) – nedidelis vynuogynas Ambonnay Grand Cru kaimelyje, Šampanės regione, Prancūzijoje. Vynuogynas užima vos 0.8 hektaro žemės, ten auginamos vien Pinot Noir vynuogės. Šis vynuogynas laikomas viena geriausių Pinot Noir vynuogių auginimo vietų Ambonnay Grand Cru kaime ir jis žinomas dėl to, kad iš šios augavietės gaminami vieni geriausių Pinot Noir šampanų pasaulyje. Sulčių fermentacija vykdyta ąžuolo statinėse. Aromatinės vyno savybės atsiskleidžia per aviečių, braškių bei papildomus brioche ir prieskonių kvapus, suteikiančius šampanui gylio ir kompleksiškumo. Burnoje šampanas pilno kūno, skonio paletė pasižymi raudonųjų vaisių, citrusų, prieskoniais ir mineralų natomis.
Dozažas- 3g/l.
Tiekti 8-10°C prie ant grotelių kepto omaro, anties krūtinėlės, brie de meaux sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros