• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Champagne Eric Rodez Les Grande Ruelle Pinot Noir Ambonnay Grand Cru 2016


Tipas
GamintojasEric Rodez
ŠalisPrancūzija
RegionasŠampanė
Metai2016
Saldumassausas
VynuogėsPinot Noir - 100 %
ekologinis vynas
Talpa0.75
Stiprumas12 % tūrio tūrio
7.2 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
170.00 €
+ ‒

Aprašymas

Tiekti 8-10°C prie ant grotelių kepto omaro, anties krūtinėlės, brie de meaux sūrio.

Tai naujas, vienas elegantiškiausių, giliausių ir sudėtingiausių šampanų, kokius iki šiol teko ragavauti. Eric Rodez sūnus Michaelis buvo šio šampano atsiradimo iniciatyvos variklis: „Atėjo laikas tėvui“, – sakė jis...

Les Grande Ruelle (liet. Didžioji alėja) – nedidelis vynuogynas Ambonnay Grand Cru kaimelyje, Šampanės regione, Prancūzijoje. Vynuogynas užima vos 0.8 hektaro žemės, ten auginamos vien Pinot Noir vynuogės. Šis vynuogynas laikomas viena geriausių Pinot Noir vynuogių auginimo vietų Ambonnay Grand Cru kaime ir jis žinomas dėl to, kad iš šios augavietės gaminami vieni geriausių Pinot Noir šampanų pasaulyje. Sulčių fermentacija vykdyta ąžuolo statinėse. Aromatinės vyno savybės atsiskleidžia per aviečių, braškių bei papildomus brioche ir prieskonių kvapus, suteikiančius šampanui gylio ir kompleksiškumo. Burnoje šampanas pilno kūno, skonio paletė pasižymi raudonųjų vaisių, citrusų, prieskoniais ir mineralų natomis.

Dozažas- 3g/l.

Patiekimas

Tiekti 8-10°C prie ant grotelių kepto omaro, anties krūtinėlės, brie de meaux sūrio.



Apie gamintoją

Ericas Rodezas – aštuntosios kartos vynuogių augintojas, įsikūręs juodųjų vynuogių karalystėje – Ambonė (Ambonnay) miestelyje, klasifikuotame aukščiausia grand cru kategorija. Jis turi vos 6 hektarus brandžių vynuogynų ir per metus pagamina apie 40 tūkstančių butelių šampano. Jo vyno gamybos stilius išsiskiria bazinio vyno fermentavimu ąžuolo statinėse. Ericas šio gamybos būdo subtilybių mokėsi Burgundijoje, Ronos slėnyje ir garsiuose „Krug“ šampano namuose. Po tokios praktikos jis pagaliau ryžosi gaminti savo stiliaus šampaną. Šiuo metu beveik 80 procentų vyno pirminė fermentacija daroma burgundiško ąžuolo statinėse, kur kontroliuojamas malolaktinės fermentacijos virsmas. Erico Rodezo šampano stilius labai panašūs į "Krug" ir "Bollinger". Ericas visiškai nenaudoja herbicidų, pesticidų ir vynuogynus prižiūri vadovaudamasis ekologiniais bei biodinaminiais principais. Didžioji dalis „Eric Rodez“ šampano iš anksto nuperkami šampano entuziastų ir kolekcininkų. www.champagne-rodez.comVisos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika