Šis šampanas pagamintas iš 70 procentų Pinot Noir ir 30 procentų Chardonnay. Sužavėtas Pinot Noir vynuogių skonio įvairove, Louis Roederer nusprendė parodyti šios vynuogės iš Montagne de Reims struktūrą ir galią su Vintage šampanu. Šiame į šiaurę nukreiptame vynuogyne vynuogės bręsta lėtai, todėl gaminamas šampanas gamybos proceso pradžioje kartais būna grubokas. Vyno asmenybė labai išryškėja po brandinimo ąžuolo statinėse. 30 procentų vyno brandintas ąžuolo statinėse. Sumaišius, Brut Vintage rūsiuose bręsta vidutiniškai 4 metus.
Balto aukso spalvos vynas, turi minkštą putą, intensyvų sultingų raudonųjų vaisių ir lazdyno riešutų aromatą, vėliau skleidžiasi subtilios lengvai skrudintos kakavos, pyrago ir vanilės natos. Burnoje vaisių, vanilės ir baltų gėlių užuominos, pabaigoje rafinuotas ąžuolo potėpis.
Patiekti 8-10 °C temperatūros kaip aperityvą, prie omarų, paltuso filė kepsnio pagardinto miško grybų ir bulvių piurė, vištienos suktinukų su foie gras,traškių antienos salotų, saldžiarūgščių krevečių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros