Šampanas daromas iš 20 Grand ir Premiers Cru vynuogynų Montagne de Reims ir Côte des Blancs augaviečių. Lėta vėsi fermentacija, esant žemesnei nei 18 °C temperatūrai, vyko nerūdijančio plieno talpose, kiekviena vynuogių veislė ir kiekvienas kaimas laikyti atskirai. Antrinė fermentacija vyko buteliuose 9°C temperatūroje giliausiuose Pol Roger rūsiuose (33 metrai žemiau gatvės lygio). Labai smulkios ir patvarios putos, dėl kurių garsėja Pol Roger, daug priklauso nuo šių gilių, vėsių ir drėgnų rūsių. Subtilūs pirmieji vyno aromatai - rožių žiedlapių pereina į kepinių ir džiovintų riešutų ir auga iki medaus ir obuolių žele aromatų. Apvalus ir elegantiškas. Šilkinę tekstūrą lydi puikus ilgai išliekantis rūgštingumas.
Pagamintas ribotas kiekis.
Tiekti 8-10 °C prie austrių, jūros gėrybių arba kaip aperityvą.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros