Château du Cèdre vyno vynmedžiai yra auginami skirtinguose dirvožemio tipuose. Akmens riedulių gausus molio ir kalkakmenio dirvožemis vynui suteikia sodrius taninus. Tuo tarpu, uogos sirpstančios sunkaus molio ir smėlio dirvoje pasižymi sodriu ir intensyviu skoniu bei aromatu.Vynmedžių amžius - 30 metų.
Prieš fermentaciją vynuogės 30 d. vytinamos. Fermentacija vykdoma nuolat palaikant 28°C temperatūrą. Malolaktinė fermentacija vykdoma betoninėse talpose. Vėliau, vynas 12 mėn. yra brandinamas senose ąžuolo statinėse.
Tamsiai violetinio atspalvio vynas kvepia raudonųjų slyvų, mėlynių, tamsiųjų aviečių, saldymedžio bei tabako aromatais. Burnoje juntami jauni, traškūs taninai bei vaisiška rūgštis.
Vynas yra be pridėtinių sulfitų.
Tiekti 16-18 °C prie troškinių - daržovių, grybų, mėsos; raudonos mėsos kepsnių, lazanijos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros