Vynas be pridėtinių sulfitų, pilnai nepasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas supilstytas į butelius ir užkimštas nuolatiniu kamščiu. Butelyje pasibaigusios fermentacijos rezultatas - lengvai putojantis vynas. Gaivus, aromatingas vynas kvepia karčiųjų apelsinų žievelėmis, tropiniais vaisiais. Viduržemio jūros klimatas, vėsios vasaros naktys leidžia optimaliai subręsti vynuogėms, o tai suteikia vynui subtilumo. Apvalių akmenų šlaitai ir raudonas molis įneša šviežumo į vyną. Derlius surinktas rankomis. Maceracija - 4 dienos. Vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose.
Tiekti 8-10 °C prie šviežio ožkos sūrio, cezario salotų arba jūros šukučių, sušių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros