Vynas yra daromas iš senų, daugiau nei 50 m. amžiaus, vynuogynų derliaus. 50% vynuogių yra paveiktos pilkojo kekerinio puvinio.
Vynuogių sultys lėtai fermentuojamos, 8 - 15 mėn, neutraliose Burgundijos statinėse. Vėliau, vynas tose pačiose talpose brandinamas 18 mėn., kartu su mielių nuosėdomis. Prieš išpilstant į butelius, vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas, be pridėtinio sulfitų kiekio, todėl yra tinkamas veganams.
Vynas pasižymi gėliškais, svarainių, citrusinių vaisių, obuolių, keptų kriaušių aromatais. Gilios, gaivios citrininės rūgšties bei prinokusių obuolių, abrikosų ir vanilės skonių.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie jūros gėrybių patiekalų, sušių, griliuje keptos paukštienos ar salotų su keptu ožkos pieno sūriu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros