Vynuogės skinamos iš Monforte d’Alba cru augavietės Ginestra. Vynmedžiai - 40/60 metų senumo. Vynuogynų ekspozicija - pietūs/ pietryčiai.
Maceracija - 20/30 dienų. Vynas 24 - 30 mėn brandintas ąžuolo statinėse (80 % iš jų naujose).
Šviesios rubino spalvos ir tamsesnių atspalvių vynas kvepia juodais vaisiais, prieskoniais, skrudintais lazdyno riešutais bei degutu, eukaliptu, saldymedžiu, kava. Burnoje vynas vidutinio svarumo, gaivios rūgšties, tvirtų taninų.
Rūgšties kiekis vyne - 6,92 g/l
Cukraus kiekis vyne - 0,75g/l
Vyno brandinimo potencialas iki 2043
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie pastos su mėsiškais - pomidorų padažais, picų, riebių sūrių, šaltų mėsos užkandžių, veršienos kepsnių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros