Vynas gaminamas tik ypač ypatingais derliaus metais. Geriausias šiam vynui skirtas statines asmeniškai atrenka Quintarelli šeimos nariai. Itin kruopščiai atrinktos Corvina, Corvinone ir Rondinella vynuogės nedidelėse medinėse dėžutėse vyninės palėpėje vytinamos net 4 mėnesius. Sausio pabaigoje vynuogės spaudžiamos. Maceracija vykdyta 20 dienų, fermentacija truko apie 45 dienas. Vynas brandinamas 8 metus Slavoniško ąžuolo statinėse.
Granatų spalvos kvepia džiovintomis vyšniomis, rūkytomis slyvomis, figomis, datulėmis, saldžiuoju tabaku, skrudintais migdolais, žaliąja paprika. Galingas, svarus, turtingas, ilgo poskonio.
Tiekti 18 - 20 °C prie žvėrienos troškinių, stipriai prieskoniais pagardintos jautienos, kietųjų sūrių, ypatingai "Parmigiano Reggiano".
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros