Vynmedžiai auga žemo derlingumo, akmeningame ir molingame dirvožemy, kuris nuo vandenyno nutolęs vos trimis kilometrais. Todėl nenuostabu, kad vynuogynai įtakojami šaltų oro gūsių atkeliaujančių į slėnį nuo vandens. Tai užtikrina tinkamą vynuogių nokimo stadiją - uogos išsaugo tinkamą rūgšties bei cukraus balansą, todėl vynai nėra perdėm alkoholiški, bei užtikrina tinkamą fenolinę brandą. Natūraliai nedidelis derlius (mažesnis nei 35 hl/l) atsakingas už koncentraciją vyne. Gaminant vynus, vyninė laikosi paprastos filosofijos -atskleisti terroir bei tų metų išraišką vyne. To rezultatas: vynai 'atliepia' Senojo pasaulio madas - juntamas subtilus minerališkumas, ilgas poskonis bei kompleksiškų aromatų gausa. Vynas kvepia sodo vaisiais - kriaušėmis, citrusiniais vaisiais.
Patiekti 11-13 °C temperatūros prie lašišos kepsnio su prieskoninių žolelių padažu ar paukštienos grietinėlės padaže.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros