Galingas, kompleksiškas vynas, kuriame persipina prieskoniški, balzaminiai niuansai - saldymedis, vanilė, cinamonas, muskatas, kakava - bei virtų raudonų uogų natos. Burnoje jaučiamas puikus balansas, švelnūs, glotnūs taninai ir ilgas prieskonių bei raudonų uogų poskonis.
Vynas pagamintas iš 30 metų senumo 'Tempranillo' bei 'Garnacha' vynuogių iš atskirų vynuogynų. Gamintojas naudoja optinį uogų atrankos procesą, leidžiantį įvertinti kiekvieną uogą individualiai. Abiejų veislių vynuogių vynas brandintas atskirai - 'Tempranillo' buvo brandintas 36 mėnesius, o 'Garnacha' - 30 mėnesių naudotose amerikietiško ąžuolo statinėse. Galutinis mišinys buvo išpilstytas į butelius 2021 metų kovo mėn.
Tiekti 16 °C temperatūros, prie įvairių mėsiškų patiekalų, troškinių. Taip pat dera prie desertų su juoduoju šokoladu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros