Kultinis Leone de Castris vynas, pirmasis į butelius išpilstytas rožinis Italijoje. Intensyvios rožinės spalvos, atsiskleidžiantis per raudonųjų serbentų, geltonųjų vaisių, miško uogų ir rožių aromatus. Paletė suponuoja apie gaivą, subtilius rūgšties akcentus, bei saldžiarūgštį poskonį.
Molingoje dirvoje augintos, 50 metų amžiaus vynmedžių vynuogių sultys keletą valandų maceruojamos (7-10°C) ir fermentuojamos kontroliuojamoje temperatūroje (18 –20°C). Vėliau vynas 1 mėn. brandintas nerūdijančio metalo talpose.
Rekomenduojame tiekti 10-12 °C prie minkštų sūrių, sušių, rizoto, baltos žuvies, jūros gėrybių, picų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros