Geriausias Mauro Molino vynas iš vieno vynuogyno dažnai pasižymi tvirčiausia struktūra ir didžiausiu kompleksiškumu. Net prastais derliaus metais, dėka labai geroje vietoje esančio Conca vynuogyno, pavyksta pagaminti puikų vyną. Fermentacija vykdyta 20 dienų nerūdijančio plieno talpose,maceracija -10 dienų. Vykdyta malolaktinė fermentacija. Vynas 18 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse.
Vynas kvepia rožėmis, džiovintomis spanguolėmis, raudonuoju saldymedžiu, vyšniomis, džiovintomis slyvomis, pušies žieve,juodąja arbata. Intensyvus, komplesiškas, ilgo poskonio.
Rekomenduotinas vyno vartojimas -2024/2045 metai.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie žvėrienos, sodrių mėsos patiekalų su grybų padažu bei kietų sūrių, tokių kaip Manchego, Parmigiano Reggiano ar Pecorino al Tartufo.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros