„Opus One 2019“ didžiuojasi gausiais gervuogių, juodųjų serbentų ir juodųjų vyšnių, slyvų aromatais. Toliau seka elegantiškos žibuoklių, juodųjų pipirų ir rožių žiedlapių natos, kurios kartu sukuria labai viliojančią puokštę. Sklandžiai sluoksniuoti skoniai sukuria šviežių ir sultingų juodųjų vaisių paletę, paryškintą apelsinų žievelės, saldymedžio ir tamsaus šokolado užuominomis. Gražiai subalansuoti, glotnūs, apvalūs taninai ir gaivus rūgštingumas kartu sukuria švelnų, kreminį pojūtį burnoje ir išplečia skonius iki ilgai išliekančio poskonio.
Vynuogių sulčių fermentacijos metu, maceracija buvo vykdoma 22 dienų. Vėliau vynas brandintas 18 mėn., naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Patiekti 16 - 18 °C prie ėrienos šlaunelių su mėtų pesto, wagyu jautienos filė mignon arba Stilton Gold sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros