Šio vyno gamybos filosofija: maišyti vynuoges iš geriausių vynuogynų, kad būtų pagamintas tobulas vynas. 2016 m. derliaus vynas papuoštas specialia etikete, primenančia pirmuosius „Barbaresco Riserva“ vynus, pagamintus vyno gamykloje 1967 m. ir skirta „Don Fiorino“, Barbaresco parapijos kunigui. Baltųjų trumų, mėsos, drėgnos žemės, šiek tiek degintos apelsino žievelės aromatų. Tai pilno kūno, kompleksiškas vynas, kuriame galia konkuruoja su elegancija, o šilkiniai taninai veda link ilgo raudonųjų vaisių poskonio. Alkoholinė fermentacija vykdyta 30°C temperatūroje, 30 dienų maceracija. Vynas 30 mėnesių brandintas 25hl prancūziško ąžuolo statinėse. Išpilstytas 2020 m. birželio mėn., ilgaamžiškumas 25-30 metų .
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie žvėrienos, sodrių mėsos patiekalų su grybų padažu bei kietų sūrių, tokių kaip Manchego, Parmigiano Reggiano ar Pecorino al Tartufo.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros